Rochii de Vară 2021

Rochii de Vară 2021

În anul precedent, din păcate, nu ne-am putut bucura aşa cum aveam  nevoie de vară. De asemenea, ne pregătisem extrem de multe outfituri drăguţe pe care nu am apucat să le purtăm (suuuperb, toate evenimentele au fost anulate şi am rămas cu rochiile pentru nunţi în dulap).

Totuşi, avem un an promiţător înainte, 2021! Abia aşteptăm să fie vară şi să ne putem bucura de noile trenduri în materie de rochii de vară, care par cel puţin interesante! Da, normal că vi le vom prezenta şi vouă, în cele ce urmează!

Trenduri pentru rochiile de vară în anul 2021

Rochiile cu accesorii tip aţă dentară

Da, aţi citit bine. Aşa se numeşte trendul! La ce se referă de fapt? La şnururile legate neglijent în jurul taliei, încorporate în rochie. Aceste trucuri vestimentare vor fi foarte la modă în vara anului 2021, aşa că grăbiţi-vă şi achiziţionaţi-vă câteva piese!

Rochiile maxi, comode, vaporoase: victorie!

În sfârşit, rochiile lungi, vaporoase, colorate sunt iar în trenduri. Fie ele chiar şi semi-transparente. Chiar dacă au un print romantic sau o culoare uni, rochiile maxi trebuie să fie vaporoase în vara anului 2021.

Capele sub formă de accesorii pentru rochii sau transformate în rochii

Nu, nu veţi arăta ca nişte super-eroine în vara acestui an. Capele au inspirat marii designeri, care au creat rochii comode, fluide, interesante. Fie că rochiile au o capă ataşată, ca un fel de bolero, sau că au forma unei cape, acest trend va fi în vogă vara aceasta!

Rochiile cu corset

Iată un trend care nu o să dispară niciodată, iar în anul 2021 se întoarce în forţă! Rochiile pot avea încorporate corset sau pur şi simplu se poate ataşa un brâu lat în talie peste rochie. În ambele cazuri, veţi fi în trend dacă alegeţi corsetul vara aceasta.

Rochiile din tricot

Cu ochiuri mari, în stilul anilor 70. Chiar şi cele din plasă, prin care se vede tot. Pe dedesubt, puteţi purta altă rochie, costum de baie sau orice altă combinaţie doriţi.

Rochiile decupate

Rochiile decupate vor fi la mare căutare vara următoare. Decupajele vor să marcheze zona taliei şi cea a spatelui.

Galben, vedeta verii 2021

În materie de culori, se poartă în continuare cele pastelate, în special galben pastel sau lila. Apropo de galben, trendul verii constă în asocierea culorii galben cu cea maro. Astfel, fie că optaţi pentru un print galben-maro, fie accesorizaţi rochiile în aşa fel încât să fiţi în trenduri, noi ne asigurăm că sunteţi la curent din timp!

Culorile vii sunt la mare căutare în acest an, tocmai din cauza faptului că în pandemie nu prea am apucat să le purtăm aşa cum se cuvine. Aşa că puteţi purta cu încredere şi culori puternice.  Vedetele verii, însă, sunt paietele în stilul inconfundabil disco! Rochiile sclipitoare, de cocktail, casual sau de seară or să fure toate privirile în vara anului 2021. 

Dacă te numeri printre amatoarele care iubesc materialele vaporoase, lejere ce sporesc starea de bine în zilele toride de vară, te poţi considera norocoasă. Ai o varietate mare de rochii din care să alegi. Fie că îţi plac texturile fine, fie că iubeşti atingerea mătăsii, ai parte de varietate! Şi cromatica este prietenoasă pentru rochiile subţiri, vaporoase. Dacă cele de mătase surprind prin nuanţe intense şi asocieri contrastante, cele fine trebuie să fie pastel. Poţi alege galben iluminaţii şi gri sau galben şi  verde, nici asocierile galben intens negru nu este una de ignorat. Ce e drept culoarea anului, galben, reprezintă lumină, bucurie, energie! Nu ezită să o porţi!

De asemenea, în tendințe sunt şi liniile, cu cât mai colorate şi mai groase, cât mai bine evidențiate!

Share:

Share on facebook
Share on odnoklassniki
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Așa că...

S-ar putea să îți placă

Scroll to Top