Pe ce rochie clasică de seară te poți baza mereu?

Rochie clasica de seara

 

Fie că trebuie să mergi la un eveniment grandios, special sau cu însemnătate mare pentru tine, fie că vrei să ieși în oraș într-o locație dragă sufletului tău, o rochie clasică te va salva din dilema alegerilor vestimentare. Lungă, midi sau scurtă, o rochie clasică simplifică situația în care te complici să alegi combinații de culori sau de piese vestimentare, iar avantajul suprem este că aduce o notă de feminitate ținutei.
 Știm cât de important este să ținem cont de materialul din care o rochie poate fi fabricată, cu ce pantofi o putem purta și în ce context ar fi potrivit să o îmbrăcăm. Există, totuși, rochii care te scot din încurcături, sunt clasice, ușor de purtat și de accesorizat și ar fi destul de dificil să se demodeze.
 Ca să nu dai greș, trebuie să ai în garderoba ta diverse tipuri de rochii, însă câteva modele și culori nu pot lipsi din dulapul tău, iar care seara sunt minunate.

Rochia simplă neagră

 

 O vorbă spunea că garderoba femeii nu se poate construi fără o rochie neagră și o cămașă albă. Negrul este ce mai adaptabilă culoare, non-culoare, de fapt, pe care o poți combina cu toate celelalte culori. Negrul este binecunoscut pentru asocierile sale cu eleganța și suplețea de care ai nevoie pentru un eveniment deosebit. Materialul rochiei de seară negre poate fi ușor lucios, prețios, precum satin, tafta sau brocard.

Satinul este foarte ușor de purtat pentru un eveniment glamuros, iar pantofii cu toc se potrivesc de minune. Trebuie să știi că o rochie din satin este destul de pretențioasă și sensibilă, însă efectele pe care le crează sunt minunate.Brocardul și taftaua sunt materiale promovate în ultimii ani și au anumite avantaje și dezavantaje.

Taftaua seamănă cu satinul însă este un material mai dens, asta înseamnă că rochia ta de seară va părea calitativă și va îmbăca frumos corpul.

Brocardul este un material scump, iar denumirea vorbește de la sine: conține broderii cusute manual. Pentru rochiile simple negre, brocardul nu este întotdeauna potrivit, fiindcă este un material încărcat.

Rochie clasică roșie

 

Este una din cele mai îndrăznețe alegeri pe care le poți face. Roșul, culoarea
pasiunii, a dragostei, a focului, va arăta întotdeauna bine pentru o rochie de seară. Cu toate astea, roșul este o culoare aprinsă, greu de accesorizat din punct de vedere al culorilor pe care le poți folosi când dorești să faci combinații vestimentare. 

Albul și negrul sunt culorile cel mai des asociate cu rochia roșie de seară, iar auriul și argintiul sunt și ele culori potrivite pentru nuanțele roșiatice. Cum culoarea este deja aprinsă, modelul rochiei tale ar putea fi simplu, fără combinații de materiale textile. Dacă ești o persoană îndrăzneață, știi pe ce rochie te poți baza.

Din punct de vedere al modelelor pe care le poți alege pentru rochiile tale de seară, poți să te bazezi pe modele clasice care să îți avantajeze talia, înălțimea și care să pună în evidență calitățile tale fizice.

 

Rochia lungă dreaptă cu deschizătură

 

Este elegantă, frumoasă și ușor de purtat. Crăpătura va evidenția piciorul tău. Avantajul acestui tip de rochie este că dacă ești minionă, va crea iluzia faptului că ești înaltă, iar dacă ești înaltă, va avantaja ținuta. Așadar, poți să apelezi la ea indiferent de înălțimea pe care o ai.

Rochia scurtă cu mâneci

 

Deși pare clișeic, acest tip de rochie poate fi purtat seara, în orice anotimp. Mânecile lungi compensează lipsa materialului din partea de jos a rochiei. Avantajul acestui tip de rochie este felul în care pune în evidență picioarele celei care o poartă. Ai grijă ca modelul rochiei să îți avantajeze talia și bustul, de asemenea.

Rochia tip sirenă 

 

 Excentrică și deosebită cu siguranță, această rochie este clasică, dar are
nevoie de curaj pentru a fi purtată. Vaporoasă în partea de jos și mulată în partea de sus,
rochia tip sirenă este aleasă de mirese, de cele mai multe ori, însă femeile înalte o pot purta
fără probleme și la evenimente importante, chiar dacă evenimentul nu este o nuntă. 

Rochiile de seară pot fi o alegere excelentă de bun gust, rafinament și eleganță, iar combinația dintre materialul rochiei, culoarea și stilul acesteia, poate fi rețeta către o ținută perfectă. Clasicul și tradiționalul sunt asociate și nu degeaba, ci pentru că în simplitate stă frumusețea unei rochii.

Dacă ai un eveniment în viitorul apropiat, alege rochii care să îți contureze formele, să scoată la lumină feminitatea și eleganța ta și care să se potrivească chiar și cu stilul tău vestimentar de zi cu zi.

Rochiile încurajează excentricitatea și eleganța, așa că îndrăznește să alegi rochii lungi, cu crăpătură sau fără, rochii scurte, iar culorile să fie pe placul tău. Este important să te simți bine cu ceea ce porți pentru că asta va face rochia specială cu adevărat.

Share:

Share on facebook
Share on odnoklassniki
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Așa că...

S-ar putea să îți placă

Scroll to Top