CELE MAI BUNE 6 KIT-URI DE UNGHII FALSE CU GEL SI OJA SEMIPERMANENTA

Există o mulțime de modele și stiluri pe care le puteți încerca. Cu toate acestea, căutarea celor mai bune KIT-uri de unghii durează o veșnicie și poate fi destul de copleșitoare. Mire-Romania a făcut ce era mai greu, pentru a-ți ușura ție munca 😉

Astăzi vom arăta recomandările noastre după câteva ore de cercetare ,bazându-ne pe experiențele și expertiza editorilor și prietenilor noștri tehnici de unghii din ultimii ani, dar și pe experiențele noastre.

Deși îngrijirea unghiilor este un aspect important, poate fi dificil de aplicat, iar participarea la cursurile oferite de saloanele specializate este costisitoare. Cele mai multe kit-uri de unghii sunt dificil de aplicat și necesită un tehnician care să le pună pentru dvs.

De aceea, am adunat și verificat cele mai bune opțiuni, astfel încât să vă puteți crea propriile unghii de acasă și să economisiți o mulțime de bani!

KIT UNGHII OJA SEMIPERMANENTA 

Kit Oja Semipermanenta SensoPRO 15ml cu Lampa UV LED #04

 

Vrei o manichiura perfecta, realizata ca la salon, chiar la tine acasa? Comanda acum un Kit Oja Semipermanenta SensoPRO 15ml cu Lampa UV LED #04, iar unghiile tale vor arata mai bine ca oricand, cu minimum de efort! Noi iti oferim un kit complet!

 

Disponibil in 3 culori: Alb, Gold si Pink

+BONUS: La alegere culoarea celor 3 oje semipermanente

Kit Unghii Oja Semipermanenta FLEXY SILCARE#2

 

Este un must have manichiura permanenta? De ce ar trebui sa o alegi? Pentru ca o mainile noastre sunt o carte de vizita care ii “povesteste” interlocutorului nostru despre cat de mult ne respectam, cat de importanta este pentru noi propria persoana. In ajutorul nostru au venit cei de la Base One, cuproduse profesionale, care iti ofera increderea si eleganta pe care doar unghiile impecabile in orice moment al zilei o pot da. 

+BONUS: 5 oje semipermante FLEXY 4.5G la alegere din categoria Flexy Hybrid

Ojele semipermanente alese trebuie sa fie doar din categoria mentionata mai sus!

Codurile se specifica la rubrica comentarii-observatii atunci cand finalizati comanda, in caz contrat se vor pune nuate alese aleator cu conditia sa nu se repete.

KIT UNGHII VENALISA – by Nails-Up

 

Vrei o manichiura perfecta, realizata ca la salon, chiar la tine acasa? Comanda acum un KIT UNGHII VENALISA – by Nails-Up, iar unghiile tale vor arata mai bine ca oricand, cu minim de efort!

 

+BONUS: 5 X OJA VENALISA 7,5ml – culori la alegere DE AICI

Codurile le puteti nota in comentariul comenzii.

KIT UNGHII FALSE CU GEL

Kit Unghii False Cu Gel UV – Promotie #18

 

Kit Unghii False cu Gel UV este un set indispensabil pentru a realiza cele mai elaborate manichiuri, indiferent ca sunteti tehnician profesionist sau doriti sa puneti bazele unei afaceri. Studiul va deveni o reala palcere daca veti profita de produsele de calitate cuprinse in acest set complet.

Lampa UV disponibilă in 2 culori:

  • ALB
  • ROZ

Variante extra*

  • Lampa UV LED Uscare Rapida – ALB + 19 RON
  • Lampa UV LED Uscare Rapida – ROZ + 19 RON

Kit unghii cu Gel UV Base One #4

Micile detalii fac diferenta, iar unghiile, prin modul in care arata, dezvaluie multe despre personalitatea umana. Avand notiuni de limbajul trupului, stim sa ne “citim” interlocutorii, sa le transmitem mesaje usor receptibile, iar mainile au deseori un rol esential in acest serviciu de “curierat”.

O manichiura permanenta de admirat, eleganta, ingrijita, care arata bine si rezista aproape patru saptamani fara mersul la salon o poti obtine usor, folosindproduse profesionale Base One, foarte apreciate de catre specialistele in cosmetica unghiilor datorita calitatii premium, usurintei in utilizare si rezultatelor uimitoare.

KIT UNGHII GEL UV 02 – by Nails-Up

Kitul contine:

CADOU! 1 x Set 15 pensule pentru manichiura

1 x Lampa uv 36W cu 4 neoane 9w,timer de 120 secunde si doua pozitii

1 x Aspirator praf 18W

1 x Freza electrica  20000 Rotatii

12 x Geluri Color

1 x Suport mana

Vezi toata lista de produse

Share:

Share on facebook
Share on odnoklassniki
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Așa că...

S-ar putea să îți placă

Scroll to Top