Ce trebuie sa știi despre extensiile din păr natural clip-on si cheratină!

Perfecțiunea este un stadiu la care aspiră majoritatea, mai ales în vremurile în care stângăcia sau imperfecțiunile sunt cu greu acceptate. Celebritățile pe care le vezi în mass-media sunt principalele modele pe care le iei în considerare. Încerci să găsești cele mai complexe și nebănuite modalități de a avea un păr bogat, strălucitor și plin de vitalitate. Ai apelat până acum la produse minune, extensii de păr artificiale sau chiar peruci. Însă, naturalețea este cea care va impresiona întotdeauna, indiferent de situație.

Extensiile din păr natural pot deveni alternativa potrivită atunci când îți dorești să arăți impecabil. De asemenea, sunt excelente pentru a crea foarte ușor transformări impresionante la nivelul feței și al aspectului fizic. Există numeroase alternative pe care le poți lua în calcul, însă cele mai avantajoase sunt extensii clip-on și extensii cheratină. Astfel de extensii prezintă o serie considerabilă de beneficii:

extensii par clip on si cheratina

Extensii clip on

Unele dintre cele mai utilizate tipuri de extensii pentru că nu prezintă tehnici complexe de obținere a rezultatului dorit. Așadar, vei ajunge rapid la aspectul sau lungimea la care visai de mult timp. Extensiile vor fi atașate pur și simplu, fără a urma o listă interminabilă de instrucțiuni stricte. În primul rând, părul trebuie pieptănat foarte bine înainte de aplicarea extensiilor. Apoi, va trebui secționat în porțiuni simetrice. Aplicarea clemei se face doar prin apăsarea clipsului în locul dorit. Poți derula chiar tu procesul la tine acasă, sau poți merge la un salon specializat. Bineînțeles că serviciile profesionale sunt cele care redau întocmai cele mai minuțioase detalii. Finisajul va arăta altfel decât în cazul în care te decizi să desfășori întreaga acțiune pe cont propriu. În plus, te vei simți mult mai relaxată și sigură pe tine. Procedeul de îndepărtare se realizează la fel de ușor și nu implică investiții temporale sau financiare uriașe. Tocmai de aceea, îți poți schimba foarte ușor aspectul în funcție de starea pe care o ai sau evenimentul la care trebuie să participi.

Părul natural nu te restricționează în ceea ce privește stilul coafurii. Poți alege ce culoare îți dorești sau să aplici orice metodă de stilizare. În comparație cu celelalte alternative de pe piață, un astfel de tip de extensii este cu mult mai accesibil. Nu mai trebuie să te îngrijorezi că părul tău nu poate atinge proprietăți impecabile. De asemenea, extensiile clip-on nu deteriorează în niciun fel părul natural, tocmai pentru că nu exercită o presiune constantă. În plus, numărul agrafelor utilizate poate fi redus dacă situația o impune.

Extensii cheratină

În cazul în care utilizezi frecvent extensii de păr, cel mai recomandat ar fi să alegi variantele cu cheratină. Asemenea extensii sunt permanente și au o rezistență ridicată. Astfel, nu te vei confrunta cu situații neplăcute. Încă un avantaj substanțial îl constituie proprietățile incredibile ale cheratinei. Odată aplicate, extensiile nu numai că nu vor deteriora firul de păr natural, dar îl vor ajuta să își recapete vitalitatea. Procesul prin care se aplică extensiile cheratină este puțin mai complicat în comparație cu cele clip-on. Se utiliează o tehnică specială prin care sunt lipite porțiuni de cheratină pe firul de păr. Tocmai de aceea, va trebui să apelezi la profesioniști în domeniu pentru a nu întâmpina probleme ulterioare. În ciuda faptului că implică o investiție mai ridicată, extensiile cheratină pot da dovadă de o durabilitate crescută. Te poți bucura foarte mult timp de beneficiile lor, fără a face vizite constante la salon.

Respectarea procesului de întreținere stă la baza eficacității rezultatelor. Spălarea se face cât mai delicat și se utilizează produse specifice: șampon, balsam, mască pentru păr, ser pentru vârfuri, spray de luciu. Pieptănarea se face cu ajutorul unor perii speciale confecționate la rândul lor din păr natural. Procesul nu trebuie început de la rădăcina părului pentru că vor afecta extensiile. Se utilizează, de asemenea, un pieptene cu dinți rari. În cazul în care îți dorești să optezi pentru altă culoare este recomandat să mergi la salon.

Extensii păr natural

Extensiile de păr natural sunt cele mai potrivite alegeri când vine vorba de definitivarea unui păr bogat și strălucitor. În plus, nu îți impun restricții în ceea ce privește stilizare sau întreținere. Îți poți coafa părul cu ondulatorul sau placa și îl poți colora așa cum vrei. Vei putea repara tunsorile nereușite care ți-au făcut probleme până acum. Nu te vor împiedica să îți desfășori activitățile zilnice și nici nu îți vor impune reguli stricte de întreținere. Părul tău natural nu va suferi nicio schimbare semnificativă, ba din contră, cu ajutorul cheratinei îi vei putea restabili proprietățile. Nu în ultimul rând, vei atrage toate privirile tocmai pentru că nu va exista nicio diferență între extensii și părul tău natural.

Alege extensii clip-on sau extensii cheratină pentru rezultate de impact!

Share:

Share on facebook
Share on odnoklassniki
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Așa că...

S-ar putea să îți placă

Scroll to Top