3 feluri de fond de ten pentru ten uscat

fond de ten pentru ten uscat

Fond de ten pentru ten uscat

 Frumusețea machiajului inspiră fiecare femeie de a se simți încrezătoare în orice clipă. Miile de texturi și culori conferă o strălucire aparte aspectului tenului tău. Însă, este foarte important cum alegi fiecare produs și cum îi aplici caracteristicile. Fondul de ten este unul dintre elementele extrem de folosite pentru realizarea machiajului, fie că este vorba de un eveniment relaxat sau
unul exclusivist. Tocmai de aceea, este foarte important să iei în calcul proprietățile tenului tău
pentru rezultate impecabile.

 Tenul uscat este definit de lipsa strălucirii, a elasticității și a texturii fine. De asemenea, procesul de îmbătrânire se instalează mult mai ușor într-un asemenea caz. Este unul dintre tipurile de ten care merită o atenție desăvârșită atunci când vine vorba de alegerea fondului de ten. Hidratarea în profunzime este unul dintre lucrurile pe care trebuie să le ai mereu în minte. Iată 3 feluri de fond de ten care îți vor alinta tenul uscat și te vor determina să arăți mereu fără cusur:

Forever Diorskin Undercover

 Dior este unul dintre brandurile de lux care oferă cele mai calitative experiențe în materie de produse destinate machiajului și nu numai. Fondul de ten Diorskin Undercover este recomandat de make-up artiștii recunoscuți la nivel mondial, printre care Daniel Martin. Este perfect pentru tenul uscat datorită texturii pe bază de apă.
 După aplicarea fondului de ten rezultatul are un aspect mat, uniform, fără să degradeze starea fragilă a tenului tău. Gradul ridicat de pigmenți utilizați în formula produsului sunt responsabili de corectarea oricărui tip de imperfecțiune. De asemenea, prezintă o acoperire foarte mare în comparație cu celelalte alternative de pe piață. Machiajul va rezista fără probleme 24 de ore, indiferent de activitățile pe care le desfășori. Astfel, combinația dintre eleganță și funcționalitate este menținută cu succes. Se aplică în momentul în care ai curățat foarte bine tenul și l-ai hidratat corespunzător. Cu o pensulă specială, un burete de machiaj sau chiar propriile mâini întinde cu grijă fondul de ten prin mișcări circulare. În doar câteva minute vei putea fixa întreaga cantitate dispusă pe suprafața pielii.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

 Unul dintre fondurile de ten care au mare grijă de felul în care arată tenul tău, recomandat și apreciat de foarte multe celebrități. Aspectul general oferit de un astfel de produs este unul care se aseamănă cu mătasea, unul dintre cele mai prețioase materiale. Tenul uscat capătă o luminozitate ridicată și se bucură de o hidratare adecvată, fără a părea încărcat. Gradul de acoperire nu este unul foarte ridicat, tocmai de aceea textura pe care o formează la nivelul tenului este una lejeră. 

Lipsa uleiurilor din compoziția sa transformă tenul este motivul pentru răsfățul pielii. Petele sau orice alt aspect inestetic pot fi acoperite cu succes, însă ar trebui să insiști în anumite zone. Pentru un machiaj fără cusur poți apela la pensula pentru fond de ten semnată tot Giorgio Armani. La finalul zilei vei simți cum tenul tău încă este plin de vitalitate și strălucirea.

The Soft Fluid Long Wear Foundation, La Mer

 Se clasează în topul nostru tocmai
pentru că întrunește foarte multe beneficii substanțiale pentru tenul uscat sau matur. În plus, se bucură de o foarte mare notorietate în rândul specialiștilor. Robin Black, fondatorul Beauty is Boring încurajează utilizarea lui. Motivul rezidă în combinația ingenioasă de antioxidanți pe care o presupune un asemenea fond de ten. Datorită lor, pe lângă machiajul de succes care rezultă, tenul uscat are parte de o rutină de îngrijire ca la carte.

 Este un 2 în 1 foarte reușit și cu efecte pozitive la nivelul întregii pieli. Are loc un proces de vindecare a zonelor afectate și redă intensitatea culorii naturale a pielii. Este redus cu succes și numărul porilor, iar urmele nedorite dispar fără ca măcar să îți dai seama. La finalul aplicării, tenul tău va căpăta o rezistență foarte ridicată și va putea rămâne la fel de natural pe întreg parcursul zilei. Cele mai bune rezultate se observă atunci când este aplicat cu ajutorul pensulei speciale pentru fond de ten La Mer. Aplicarea se realizează din centru spre exteriorul feței pentru a atinge standardele înalte de reușită.

Tenul tău, dar și pielea în general, trebuie să aibă parte de o îngrijire adecvată tot timpul, indiferent dacă vei aplica machiaj sau nu. Ba mai mult, unui ten uscat îi va trebui și mai multă atenție și minuțiozitate pentru că are o textură fragilă. Cele trei feluri de fond de ten pentru ten uscat te vor ajuta să îmbini machiajul impecabil cu îngrijirea adecvată a pielii tale. Te vei simți mereu foarte bine în pielea ta, chiar și după o zi lungă și obositoare de muncă.

Răsfață-ți tenul și redă-i luminozitatea cu ajutorul celor mai bune fonduri de ten!

Share:

Share on facebook
Share on odnoklassniki
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Așa că...

S-ar putea să îți placă

Scroll to Top